Samen scheiden

Scheiden zonder ruzie kan dat ?

Scheiden in goed overleg is mogelijk als u de hulp inroept van mevrouw Mr. A.A.M. van IJzendoorn. Zij heeft als advocaat en lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators een jarenlange ervaring als mediator. Kocken & Van IJzendoorn echtscheidingsadvocatuur houdt zich uitsluitend bezig met echtscheidingsgerelateerde zaken en beschikt uit dien hoofde over een grote kennis en kunde en vooral ook menselijk inzicht. Kocken & Van IJzendoorn echtscheidingsadvocatuur vormt een baken waarop u kunt vertrouwen. Mr. Van IJzendoorn helpt u beiden in een overlegsituatie uit elkaar te gaan, wat u, uw (ex) partner en eventuele kinderen zeker ten goede zal komen. Scheiden brengt al genoeg problemen met zich mee.

De advocaat-scheidingsmediator behartigt niet de belangen van één echtgenoot maar bemiddelt tussen beiden om conflicten tussen de echtgenoten op te lossen en te bevorderen dat er een algehele regeling van de gevolgen van de echtscheiding tot stand komt. Daarbij zal de mediator ervoor zorgen dat alle relevante informatie ter tafel komt en hij/zij zal beide echtgenoten voorlichten over ieders rechten en verplichtingen. De advocaat-scheidingsmediator zal zich altijd neutraal opstellen. Indien de echtgenoten tot overeenstemming komen, stelt de advocaat-scheidingsmediator een echtscheidingsconvenant en eventueel een ouderschapsplan op. Na ondertekening hiervan kan de advocaat-scheidingsmediator namens de echtgenoten een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding indienen bij de rechtbank. Indien geen overeenstemming mogelijk is, zal de advocaat-scheidingsmediator zich terugtrekken. Het resultaat van mediation is meestal bevredigender dan de beslissing van de rechter. Beide partijen zijn het immers met elkaar eens.

Kocken & Van IJzendoorn is expert op het gebied van echtscheiding, mediation en overig familierecht.
Ons kantoor is gevestigd in Uden en op afspraak in Mook. We hebben dan ook vooral cliënten uit plaatsen als Veghel, Oss, Cuijk, Boxmeer, Gemert, Helmond, Schijndel, Den Bosch, Boxtel en Uden zelf. 
In Mook zien wij cliënten uit Gennep, Groesbeek, Nijmegen, Beuningen en Druten.

Wilt u meer weten of contact? Mail ons dan info@kockenvanijzendoorn.nl of bel ons: 0413 24 70 60. Wij helpen u graag.
 

Samen scheiden