Mediation

U en uw partner hebben besloten uit elkaar te gaan. Een groot aantal zaken moet worden geregeld. Wie gaat waar wonen? Wie ‘krijgt’ de kinderen? Hoe wordt het vermogen verdeeld? De periode waarin deze beslissing tot (echt)scheiding wordt genomen, is vaak zeer chaotisch en emotioneel.

Verdriet, boosheid, teleurstelling, frustratie en zelfverwijt wisselen elkaar af. U twijfelt misschien over alle beslissingen die u moet nemen. En ook al gaan uw partner en u uit elkaar, het is toch van belang – voor u allebei – om dit op een goede, respectvolle manier te doen, zeker als er kinderen in het spel zijn. Des te eerder zult u ook de draad van uw leven weer op kunnen pakken. Scheiden doe je samen, hoe vreemd dat ook klinkt. Een deskundige scheidingsmediator of familierechtadvocaat kan u hierin bijstaan en adviseren. (bron: vFAS brochure).

Kocken & Van IJzendoorn is expert op het gebied van echtscheiding, mediation en overig familierecht.
Ons kantoor is gevestigd in Uden en op afspraak in Mook. We hebben als mediator dan ook vooral cliënten uit plaatsen als Veghel, Oss, Cuijk, Boxmeer, Gemert, Helmond, Schijndel, Den Bosch, Boxtel en Uden zelf. 
In Mook zien wij als mediator cliënten uit Gennep, Groesbeek, Nijmegen, Beuningen en Druten.

Wilt u meer weten of contact? Mail ons dan info@kockenvanijzendoorn.nl of bel ons: 0413 24 70 60. Wij helpen u graag.
 

Mediation