Beëindiging geregistreerd partnerschap

De beëindiging van een geregistreerd partnerschap of samenwoning is in veel gevallen gelijk te stellen aan een echtscheiding. Daarom wordt bij de wettelijke regeling betreffende de beëindiging van een geregistreerd partnerschap veelal verwezen naar de wettelijke regeling van echtscheidingen. De beëindiging van een geregistreerd partnerschap en een samenwoning is doorgaans niet alleen emotioneel zwaar maar ook juridisch, financieel en fiscaal een complexe zaak.

Daarom is het belangrijk dat u zich laat bijstaan en informeren  door een in het familierecht gespecialiseerde advocaat. Mr. A.G.M. Kocken en Mr. A.A.M. van IJzendoorn kennen als geen ander deze problematiek. Zij hebben zich volledig toegelegd op de begeleiding en afhandeling van de beëindiging van geregistreerd partnerschap, samenwoningen, echtscheidingen en aanverwante kwesties zoals: alimentatie, vastlegging zorgregeling voor de kinderen (ouderschapsplan) en afwikkeling van partnerschapsvoorwaarden. Anders dan gebruikelijk bij algemene advocatenkantoren zijn zij uitsluitend actief in het personen- en familierecht.

Kocken & Van IJzendoorn is expert op het gebied van echtscheiding, mediation en overig familierecht.
Ons kantoor is gevestigd in Uden en op afspraak in Mook. We hebben dan ook vooral cliënten uit plaatsen als Veghel, Oss, Cuijk, Boxmeer, Gemert, Helmond, Schijndel, Den Bosch, Boxtel en Uden zelf. 
In Mook zien wij cliënten uit Gennep, Groesbeek, Nijmegen, Beuningen en Druten.

Wilt u meer weten of contact? Mail ons dan info@kockenvanijzendoorn.nl of bel ons: 0413 24 70 60. Wij helpen u graag.

 

Beëindiging geregistreerd partnerschap